Er du almen mediciner og leder efter et vikariat i en lægepraksis?

Vi har masser af muligheder, og du kan vælge blandt mange forskellige lokationer og praksis i hele Norden.

Vi kan præsentere dig for lægevikariater i praksis rundt omkring i Danmark, vård centraler i Sverige og spændende steder i Norge.

Opgaverne til praksis er blevet mange og endnu mere komplekse.  Samtidig har lægemanglen nu for alvor ramt praksis. Dette vil ikke ændre sig foreløbig. Der mangler hænder her og nu.

Vi tilbyder en full-service så du kun skal glæde dig til at komme afsted. Således sørger vi for:

  • Booking af rejse og bolig
  • Løn og skat m.m.
  • Forsikring (ansvar og skade)
  • Personlig og professionel rådgivning
  • 24 timers vagttelefon
  • Og meget mere

Vores team i Medicotrust har 27 års erfaring med almen praksis. Dels gennem eget arbejde og dels gennem formidling af vikariater i Norge, Sverige og Danmark.

Vi kender udfordringerne indenfor lægebemanding og rekruttering – herunder oplæring, afløsning samt aflastning. Dels gennem eget arbejde og dels gennem formidling af vikariater i Norge, Sverige og Danmark.

Vi kan tilbyde dig et kort vikariat eller en længere ansættelse på samme favorable vilkår. Der er som regel flere steder og udfordringer at vælge imellem, og vi vil derfor gerne høre hvad du kunne tænke dig.

Kontakt os

Vi har altid et job til dig, og vi ser frem til at  høre, hvornår du har tid til at arbejde som vikar.

Tlf. (+45) 4344 8420
Mail: kontakt@medicotrust.com

Modtag en mail med det næste vikariat

Vi orienterer løbende vores læger om ledige vikariater. Notér din mail og gå ikke glip af den næste spændende mulighed for et vikariat i Norden.

Vi skriver også om gratiskurser i AHLR, HLR og lægefaglige sprogkurser, som kan gavne din karriere og give et netværk i branchen.