Vi finder hurtigt det helt rigtige lægevikariat til dig!

Medicotrust har mange ledige vikariater inden for en lang række specialer. Kontakt os i dag, så finder vi sammen et vikariat, der matcher netop dine ønsker og kvalifikationer. Hos Medicotrust har vi et særdeles effektivt rekrutteringssystem, og vi afregner din løn hurtigt og effektivt.

Kontakt os straks for at høre om dine muligheder:

Seniorkonsulent Stefan Persson,  telefon DK  +45 3118 8426 / telefon SE +46 7025 599 11

Personalekonsulent Christina Johnsen, telefon + 45 23300829

COO Helle Lorentzen,  telefon  +45 3118 8427

Du kan også tilmelde dig vores automatiske opdateringsservice. Ser her hvordan du gør: 

Kom nemt og hurtigt i gang med at søge lægejob

For at starte op på samarbejdet med Medicotrust, har vi brug for dit CV. Hvis du ikke har et CV i forvejen, kan du benytte vores CV standardformular her på siden og maile det direkte til din personalekonsulent. 

Samtidig aktiverer vi dit CV i vores jobbank, og kontakter dig så snart der kommer en stilling, der matcher dine ønsker og kvalifikationer. Husk at tilmelde dig vores opdateringsservice – så du kommer først til mølle.

Har du spørgsmål omkring vores elektroniske CV og rekrutterings-processen, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 4344 8420Indtast dit CV her eller send det som vedhæftet fil nedenfor:

Upload dit CV her:

Modtag en mail med det næste vikariat

Vi orienterer løbende vores læger om ledige vikariater. Notér din mail og gå ikke glip af den næste spændende mulighed for et vikariat i Norden.

Vi skriver også om gratiskurser i AHLR, HLR og lægefaglige sprogkurser, som kan gavne din karriere og give et netværk i branchen.