Spændende job og vikariater i psykiatrien

Medicotrust hjælper lægevikarer med jobs og arbejdsgivere i industrien med vikarløsninger. Nedenfor kan du læse om mulighederne for job som vikar i psykiatrien og du kan som arbejdsgiver læse nærmere om vores erfaring, rådgivning og bemandingmuligheder.

Medicotrust har mange års erfaring indenfor vikarbemanding i psykiatrien, og det kommer arbejdsgivere og læger til gode.

På eventyr og karrierejagt som vikar i psykiatrien

Pga. den stigende efterspørgsel på området og vores aftryk i psykiatrien, så vil vi kunne tilbyde dig nogle spændende vikarmuligheder, som sandsynligvis vil passe til dine karriereønsker og eventyrlyst.

Dine muligheder som vikar i psykiatrien er mange, og vi kan tilbyde korte og lange vikariater i Danmark, som er et stort marked, og også Norge og Sverige, hvor vi har mange aftaler med regionerne. Det er vigtigt for os at forudsætningerne og forventningerne til arbejdet er på plads, og derfor har vi altid en grundig og personlig samtale, hvor vi går i dybden med din erhvervserfaring, profil og ønsker til din fremtid.

Vi tilbyder vores dygtige lægevikarer en attraktiv lønpakke og ansættelsesvilkår i Danmark, Sverige, Norge og Færøerne. Din løn vil reflektere din profil og jobbet, og du er altid velkommen til at ringe og tale nærmere omkring vores lønvilkår og ansættelsen generelt.

Ring allerede nu til Helle Lorentzen på tlf. 31188427 eller send en mail hl@medicotrust.com, så vil Helle fortælle dig om konkrete jobmuligheder og omkring den attraktive løn og vilkår vi kan tilbyde.

Rådgivning og bemanding til hospitaler, centre m.m. 

Som arbejdsgiver vil du have glæde at et stort netværk indenfor psykiatrikere, som besidder mange forskellige kompetencer. Vores erfaring med bemanding af personale til forskellige afdelinger giver gode forudsætninger for at vi udvælger og præsenterer de rigtige kandidater med de efterspurgte kvalifikationer og kvaliteter.

På baggrund af vores erfaring og vore dygtige personalekonsulenter, der har specialiseret sig til arbejde indenfor psykiatrien, så løser vi også opgaver indenfor rådgivning i psykiatrien. Ofte bliver vi også inddraget i de store HR anliggender, strategi og planlægning, og vi vil meget gerne hjælpe med hele løsningen, for at kunne lav en nem og tryg løsning. Medicotrust er fortsat tilknyttet i kraft af vikaren, og tager naturligt fortsat del i arbejdet omkring bemanding.

Vi håndterer mange forskellige bemandingsopgaver indenfor psykiatrien og håndterer alt fra akutte til længerevarende vikaropgaver på årsbasis. Kunderne er hospitaler i Danmark, Norge og Sverige og også centre, institutioner og kriminalforsorgen.

Ring endelig og få kvalificeret rådgivning om dine bemandingsmuligheder indenfor korte eller længerevarende vikarløsninger. Helle Lorentzen på tlf. 31188427 eller send en mail hl@medicotrust.com.

Få jobmulighederne, kurser m.m. indenfor psykiatrien direkte i din indbakke ved at udfylde kontaktformularen nedenfor.

Modtag en mail med det næste vikariat

Vi orienterer løbende vores læger om ledige vikariater. Notér din mail og gå ikke glip af den næste spændende mulighed for et vikariat i Norden.

Vi skriver også om gratiskurser i AHLR, HLR og lægefaglige sprogkurser, som kan gavne din karriere og give et netværk i branchen.