Find ledigt lægevikariat i Skandinavien

Hospitalerne i Danmark, Norge og Sverige er alle en del af det offentlige sundhedssystem og ejes af de forskellige regioner i de respektive lande. Medicotrust tilbyder lægevikariater på alle disse sygehuse, som vi har samarbejdsaftaler med.

Vi samarbejder omkring alle lægespecialer. Ligeledes ansætter vi sygeplejersker, bioanalytikere og andet sundhedspersonale til hele Skandinavien. Grundet den fortsat store efterspørgsel og vores erfaring gennem 25 år, kan vi hurtigt tilbyde dig en stilling i en periode, som passer med de ønsker, du måtte have.

Lige nu søger vi bl.a. lægevikar i Norge

Vi gør en ære i at finde det rigtige match og undersøge mulighederne for dig, så du kender forholdene for dit fremtidige vikariat. Ligeledes er det vigtigt at arbejdsgiveren kender dine kompetencer, så han kan placere arbejdsopgaver hos dig, der matcher dine kompetencer. Det giveren god start på vikariatet.

Karriere gennem et lægevikariat

Et kort vikariat kan være det første skridt på en karriere i udlandet og lede hen til et længere vikariat eller fastansættelse. Vikariatet er derfor en nem og god mulighed for at afprøve en ny stilling og tage et skridt i en ny retning.

Hvis du har lyst til dette, så vil Medicotrust være behjælpelig med overgangen til en længere ansættelse eller et mere kompleks ophold og kan rådgive og forvalte dette.

I første omgang tilbyder Medicotrust hjælp med ansættelsesforholdet, herunder kontrakt, skatteregler, ansvarsforsikring, pension, opnåelse af udenlandsk autorisation m.m.

Hertil forvalter vi din og familiens bolig, rejser og i samråd sørger for en indføring i lokalsamfundet ved at finde skoler, børnehaver og fritidsaktiviteter, så det kan blive en god oplevelse for dig eller hele familien.

Hvor søger du et vikariat?

Modtag en mail med det næste vikariat

Vi orienterer løbende vores læger om ledige vikariater. Notér din mail og gå ikke glip af den næste spændende mulighed for et vikariat i Norden.

Vi skriver også om gratiskurser i AHLR, HLR og lægefaglige sprogkurser, som kan gavne din karriere og give et netværk i branchen.