Job sharing

Jobdeling er et attraktivt alternativ til den klassiske, permanente ansættelse. Når du rekrutteres gennem Medicotrust, ligger forskellen udelukkende i, at du vælger en mere fleksibel ansættelsesform efter introduktionsperioden.

Ved at dele en fuldtidsstilling med en anden læge, kan du fx arbejde to uger i Skandinavien og to uger hjemme. Jobdelings-modellen giver dig med andre ord mulighed for at have et job og fast bopæl m.m. i dit hjemland samtidig med, at du også arbejder i Skandinavien.

Komplet introduktionspakke hvor familien også indgår

Medicotrust tilbyder dig en komplet introduktionspakke, der fx omfatter undervisning i sprog,  kulturforståelse og sundhedsvæsenets opbygning i Skandinavien. Din familie er også meget velkommen på vores skole, og hele dette forløb er uden omkostninger for dig.

Samtidig med, at du får undervisning på en af vores skoler i dit hjemland, afdækker vi dine forskellige jobmuligheder hos vores samarbejdspartnere, hospitalerne.

Vi sørger for din familie

Det er ikke blot dig, der skal flytte, men også din familie. Derfor sørger vi for at skaffe job til din partner, finder skole/institutionsplads til dinebørn, bolig, samt er behjælpelig med alle nødvendige dokumenter.

Veltilrettelagt rekrutteringsforløb:

Med undervisningsforløbet i dit hjemland er du godt forberedt til den efterfølgende tre måneders  introduktionsperiode på hospitalet i Skandinavien. Når denne periode er gennemført, vil du og din arbejdsplads være fuldt fortrolige med hinanden – og klar til at indgå en permanent ansættelse på hospitalet.

Vilkårene for din ansættelse følger hospitalets gældende overenskomster, da hospitalet er din arbejdsgiver. Det betyder, at du bliver ansat på samme vilkår og får samme betingelser og fordele som dine andre kolleger på hospitalet.

For permanent ansættelse kontakt Direktør Helle Lorentzen

Modtag en mail med det næste vikariat

Vi orienterer løbende vores læger om ledige vikariater. Notér din mail og gå ikke glip af den næste spændende mulighed for et vikariat i Norden.

Vi skriver også om gratiskurser i AHLR, HLR og lægefaglige sprogkurser, som kan gavne din karriere og give et netværk i branchen.