Lægevikar? Vi sikrer din tryghed

Ønsker du at arbejde som lægevikar? I takt med den stigende personalemangel i Skandinavien, er efterspørgslen efter kvalificerede vikarlæger, der kan vikariere i kortere eller længere perioder, også steget.

Medicotrust har et tæt samarbejde med hospitaler såvel som sygeplejersker og vikarlæger. Alle vores ISOcertificerede processer ved vikaransættelser følger en nøje fastlagt arbejds- og ansvarsfordeling. Det øger effektiviteten og skaber tryghed for alle parter samt, ikke mindst, forudsigelighed.

Ønsker du en ansættelse som lægevikar, så kontakt os nu på tlf. +45  43 44 84 20

Fordele som Medicotrust lægevikar

Foruden at vi ordner alt det praktiske, så du automatisk modtager kontrakt, afdelingsvejledning og flybilletter fra os, opnår du også følgende fordele som Medicotrust lægevikar:

  • Vagttelefon 24 timer i døgnet
  • Booking af bolig og rejse
  • Erhvervsrejseforsikring
  • Erhvervsansvarsforsikring mod evt. behandlerfejl
  • Løn og skatteopgørelser

I samarbejde med sygehusene ser vi det som vores fornemste opgave at skabe et trygt og professionelt arbejdsmiljø for dig og dine dygtige vikarkolleger. Du vil opleve, at vi ud over de økonomiske fortrin, som en ansættelse hos Medicotrust byder på, også er i stand til at sikre en god faglig stimulans.

Igennem vort mangeårige samarbejde med partnere indenfor økonomi, it, revision mm. har vi opbygget et tæt netværk af forretningsforbindelser, som vores vikarlæger også kan have gavn af. Deres personlige rådgivning vil med sikkerhed også give dig fordele, som vi har opnået

Lægevikar - Medicotrust har de gode job til vikarlæger

Har du spørgsmål til dine løn- og skatteopgørelser – eller stillingen som vikarlæge generelt – er du altid meget velkommen til at kontakte din personalekonsulent. Du kan også se nærmere om skatteregler på nedenstående links: 

Læs mere om dine muligheder som lægevikar i henholdsvis Danmark, Norge og Sverige herunder:

Modtag en mail med det næste vikariat

Vi orienterer løbende vores læger om ledige vikariater. Notér din mail og gå ikke glip af den næste spændende mulighed for et vikariat i Norden.

Vi skriver også om gratiskurser i AHLR, HLR og lægefaglige sprogkurser, som kan gavne din karriere og give et netværk i branchen.