Specialer indenfor sygeplejersker og radiografer

Vi kan tilbyde stillinger og rådgivning i alle specialer.

Medicotrust har ansat to sygeplejersker som seniorkonsulenter, som har erfaring fra områderne som sygeplejeske og HR konsulent. Det giver en nuanceret sparring og indsigt i faget og markedet.

Samtalen kan hjælpe dig, hvis du skal søge nyt arbejde i en kort eller længere periode, overvejer en efter- eller videreuddannelse eller ønsker mere generel sparring på, hvilken retning dit arbejdsliv skal tage og hvilke muligheder du har som vikar.

Typer af sygeplejerskestillinger

Når du samarbejder med Medicotrust, får du en erfaren, kvalitetsbevidst og serviceminded konsulent, der går ”hele vejen” for at opfylde dine ønsker og behov.

Vi tilbyder sygeplejersker vikariater indenfor stort set alle faglige områder. Vi søger og tilbyder sygeplejerskevikarer indenfor alle Faglige Specialer (FS).

 

  • Sygeplejerske – Anæstesi
  • Sygeplejerske – Infektion (hygiejne)
  • Sygeplejerske – Intensiv
  • Sygeplejerske – Kræft
  • Sygeplejerske – Psykiatri
  • Sygeplejerske – Sundhedspleje

 

Den teknologiske udvikling er godt i gang med at tage form i sundhedsvæsenet og tegner en radikal anderledes fremtid på hospitalsgangene, men veluddannede sygeplejersker bliver ved med at være en efterspurgt arbejdskraft.

Vi tilbyder både basis og specialuddannede sygeplejersker (anæstesi, intensiv, kræft, psykiatri og sundhedspleje) som vikarer i Norden.

Typer af radiografstillinger

Vi tilbyder radiografer indenfor alle typer af radiologi til sundhedsvæsenet i Norden.

Vi tager ansvar for at formidle alle typer af radiografer som kan tage ansvar for at udføre de mange forskellige slags undersøgelser og behandlinger som findes indenfor radiologien.

Radiografer som udfører almindelige røntgenundersøgelser af fx knogler, hjerte og lunger, – samt mere komplekse undersøgelser og behandlinger som CT, MR, Ultralydsscanning, Gennemlysning, Nuklearmedicinske Undersøgelser og Stråleterapi.

Modtag en mail med det næste vikariat

Vi orienterer løbende vores læger om ledige vikariater. Notér din mail og gå ikke glip af den næste spændende mulighed for et vikariat i Norden.

Vi skriver også om gratiskurser i AHLR, HLR og lægefaglige sprogkurser, som kan gavne din karriere og give et netværk i branchen.