Medicotrust lægevikarbureau – Lidt om os

Vort ønske, som professionelt lægevikarbureau, er at skabe merværdi for dem, vi samarbejder med.

Det kan være fagligt hhv. økonomisk eller også ønsket om at være en del af det store netværk, vi har etableret, hvor vi samler høj faglig ekspertise til gavn for os alle.

Kontakt os på tlf. 43 44 84 20 for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også altid velkommen til at se de spændende opslag i vores jobportal.

Vi vil være dit foretrukne vikarbureau

I vort daglige arbejde ønsker vi at bekræfte dig i dit valg af Medicotrust som dit vikarbureau. Vore forudsætninger som læge, sygeplejersker og certificerede HR ansatte giver dig den rette kombination, der gør dit valg af bureau let. 25 års erfaring i branchen hjælper os til at træffe de rigtige beslutninger.

Vi følger udviklingen nøje og tilretter vort tilbud til de behov og ønsker, vi møder. Senest har vi fulgt vore samarbejdspartnere på hospitalernes ønske om uddannelse. Medicotrust tilbyder som det eneste lægevikarbureau en certificeret uddannelse i lægefagligt svensk samt AHLR/HLR. Og flere kurser kommer til. Ligeledes tilbyder vi vore ansatte direkte adgang til vore rådgivere, vi har haft gavn af. Et naturligt tilbud, når man er en del af os.

Medicotrust – Et ISO 9001 certificeret lægevikarbureau

Medicotrust er certificeret med ISO 9001 som dokumenterer, at vores kvalitets- ledelsessystem er certificeret efter en internationalt anerkendt standard inden for ”best practice”, som sætter fokus på løbende forbedringer og kundetilfredshed.

Medicotrust lægevikarbureau blev etableret i 2004 og har mange års erfaring indenfor lægevikariater og faste stillinger. Udover at sørge for et match, så rådgiver vi lægen indenfor pension, forsikring og skat.

Senest har Medicotrust lanceret jobportalen, som skal vise de akutte ledige stillinger. Ring altid til os og hør nærmere om dine muligheder.

Modtag en mail med det næste vikariat

Vi orienterer løbende vores læger om ledige vikariater. Notér din mail og gå ikke glip af den næste spændende mulighed for et vikariat i Norden.

Vi skriver også om gratiskurser i AHLR, HLR og lægefaglige sprogkurser, som kan gavne din karriere og give et netværk i branchen.