Kompetent rådgivning med målbare resultater

I Medicotrust rådgiver vi hospitaler og hele afdelinger inden for management, medicologistik, håndtering af ventelister og driftsrelaterede opgaver.

Gennem mange års praktisk virke har vi genereret en betydelig viden om dansk og international hospitalsdrift, og vores lægelige og sygeplejefaglige baggrund sætter os i stand til analysere og løse problemstillinger på tværs af alle grænser.

Præcise bud på forbedringer

Behandlingsmulighederne forbedres, forventningerne stiger, og kravene til det offentlige hospitalsvæsen vokser år for år. For at få enderne til at mødes, er det nødvendigt at gå nye veje og implementere innovative løsninger. Men selv om et nyt tiltag giver gode resultater ét sted, er det ikke sikkert, at løsningen fungerer lige så godt på andre hospitaler.

Med Medicotrust som samarbejdspartner er du sikker på, at der tages højde for alle betydende faktorer og skabes en velafbalanceret og realistisk helhedsløsning.

Medicotrust rådgiver bl.a. om:

  • Management
  • HR og rekruttering
  • Medicologistik
  • Ventelister
  • Driftsoptimering

Send os gerne dit spørgsmål og vi vender hurtigt tilbage.

Fields marked with an * are required

*Du modtager et svar på din besked inden for 24 timer

Modtag en mail med det næste vikariat

Vi orienterer løbende vores læger om ledige vikariater. Notér din mail og gå ikke glip af den næste spændende mulighed for et vikariat i Norden.

Vi skriver også om gratiskurser i AHLR, HLR og lægefaglige sprogkurser, som kan gavne din karriere og give et netværk i branchen.