Vores rekrutteringsmodel sikrer det perfekte match

Medicotrust  har udviklet et totalkoncept med fokus på problemfri rekruttering af veluddannede specialister til faste stillinger.

Ved hjælp af vores specialudviklede rekrutteringsmodel matcher vi dine krav og forventninger samt organisationens kerneværdier med specialisternes faglige, personlige, sociale og kulturelle kompetencer. Hermed sikrer vi dig og dine nye medarbejdere en god start samt optimale betingelser for et godt og langvarigt samarbejde.

Du kan derfor altid være sikker på, at de emner, vi præsenterer dig for, lever op til de aftalte krav.

Fagligt match

Præcise kompetencebeskrivelser udgør grundlaget

Medicotrust stiller faguddannet lægepersonale til rådighed for hele sundhedssektoren. For at sikre, at alle faste stillinger besættes med den rette person, lægger vi vægt på at få beskrevet kompetencerne nøje.

I første omgang gælder det om at få udarbejdet en udførlig stillingsprofil. Her indgår vores konsulent i et tæt samarbejde med ansættelsesstedet om at få alle væsentlige kriterier formuleret. Jo mere præcist kravene til kompetencer og erfaring er formuleret, jo nemmere bliver det efterfølgende at finde den rette kandidat til stillingen.

Formidling af lægekompetencer på tværs af landegrænser

Det kræver et godt indblik i de enkelte landes uddannelses- og karrieresystemer, screeningsprocedurer og evalueringer at sikre et kvalificeret fagligt match på tværs af landegrænser.

Hos Medicotrust har vi gennem årene udviklet et enkelt og konsekvent, men samtidig meget detaljeret system, som gør det nemt at koble mellem sygehusets kravspecifikationer og lægens kompetencer.

Vi har stor succes, når det gælder om at finde det rette niveau – og dermed skabe tryghed for begge parter. En forudsætning for et langvarigt forhold.

Send os gerne dit spørgsmål og vi vender hurtigt tilbage.

Fields marked with an * are required

*Du modtager et svar på din besked inden for 24 timer

Modtag en mail med det næste vikariat

Vi orienterer løbende vores læger om ledige vikariater. Notér din mail og gå ikke glip af den næste spændende mulighed for et vikariat i Norden.

Vi skriver også om gratiskurser i AHLR, HLR og lægefaglige sprogkurser, som kan gavne din karriere og give et netværk i branchen.