Vikarer med de rette faglige og sociale kompetencer

Vi ved godt, at en vikarløsning som regel er den næstbedste løsning for dig. Der kan dog gøres meget for at mindske ulemperne ved en midlertidig ansættelse og i stedet høste fordelene af en mere dynamisk tilpasning til det aktuelle behov.

Vi bestræber os derfor på altid at have et bredt udsnit af speciallæger til rådighed. Og på at sikre en nem og problemfri indkøring af dine lægevikarer. Det gør vi ved kun at udvælge skandinaviske læger med de rette faglige og sociale kompetencer.

Evaluering skaber grundlag for kontinuitet

Vores mål er, at dine vikariater bliver varetaget af så få specialister som muligt. Før hver ansættelse modtager du CV, referencer og autorisationer på vikaren. Selv evaluerer vi alle ansættelser sammen med dig. Lægen/sygeplejersken evalueres ikke kun i forbindelse med det enkelte vikariat, men også ved indgangen til hvert nyt år, hvor vi gør status og indgår en ny årsaftale med lægen/sygeplejersken kaldet MT Licens. Ved indgåelse af MT Licens tjekker vi vikarens faglige kompetencer, lægens autorisation(er) samt beder igen om en ren straffeattest og børneattest.

Nogle af vores vikar-teams består af to læger, der deler en fuldtidstjeneste. På den måde skaber vi grobund for et langvarigt samarbejde baseret på tillid, tryghed, faglighed og ikke mindst personlige relationer.

Send os gerne dit spørgsmål og vi vender hurtigt tilbage.

Fields marked with an * are required

*Du modtager et svar på din besked inden for 24 timer

Modtag en mail med det næste vikariat

Vi orienterer løbende vores læger om ledige vikariater. Notér din mail og gå ikke glip af den næste spændende mulighed for et vikariat i Norden.

Vi skriver også om gratiskurser i AHLR, HLR og lægefaglige sprogkurser, som kan gavne din karriere og give et netværk i branchen.