Kvalitetssikring af hospitaler

At sikre kvaliteten er en kontinuerlig opgave, som altid har haft højeste prioritet hos Medicotrust. Vi arbejder konsekvent med at udvikle, indkøre og vedligeholde standarder på samtlige områder fra ledelse og organisation til salg, IT og kommunikation. 

Uddannelse af udsendt personale indgår i vores kvalitetssikring. I øjeblikket underviser vi i sprog. Ikke kun for læger, der skal rekrutteres til Skandinavien, men også i svensk for vore læger, der skal arbejde I Sverige. Ligeledes tilbyder vi gratis kurser i HLR/ AHLR. Lægerne skal være velforberedte, når de møder patienterne.

Hvor det er muligt, samarbejder vi med ledende specialister om optimering af vores systemer, og vi er bl.a. certificeret efter DS/EN ISO 9001 standarden. Desuden måler vi løbende kundetilfredsheden for at sikre, at vores anstrengelser også giver det afkast, de er beregnet til – nemlig glade kunder og samarbejdspartnere.

Send os gerne dit spørgsmål og vi vender hurtigt tilbage.

Fields marked with an * are required

*Du modtager et svar på din besked inden for 24 timer

Modtag en mail med det næste vikariat

Vi orienterer løbende vores læger om ledige vikariater. Notér din mail og gå ikke glip af den næste spændende mulighed for et vikariat i Norden.

Vi skriver også om gratiskurser i AHLR, HLR og lægefaglige sprogkurser, som kan gavne din karriere og give et netværk i branchen.