Find vikar til almen praksis

Opgaverne til praksis er blevet flere og endnu mere komplekse.  Samtidig har lægemanglen nu for alvor ramt praksis. Dette vil ikke ændre sig foreløbig. Det gælder ikke kun for yderområderne men for hele landet.

Baggrunden er et samspil af færre uddannede specialister, permanente hhv. tidsbegrænsede vakancer, mange kolleger, der går pension og flere opgaver lagt over til praksis. Men årsagen er underordnet…

Der mangler hænder her og nu.

Vores team i Medicotrust har over 27 års erfaring med almen praksis. Dels gennem eget arbejde og dels gennem formidling af vikariater i Norge, Sverige og Danmark.

Vi besætter lige fra én uge til flere år ad gangen i samme stilling og finder den/de læge(r), med de efterspurgte interesseområder til jeres praksis. Vi hjælper når din praksis mangler vikar ved sygdom, ferie eller andet.

Vi kender udfordringerne indenfor lægebemanding og rekruttering – herunder oplæring, afløsning samt aflastning. Dels gennem eget arbejde og dels gennem formidling af vikariater i Norge, Sverige og Danmark.

Kontakt os

Ring eller skriv til os vedrørende almen medicinere og vikarer til almen praksis:

Tlf. (+45) 4344 8420
Mail: kontakt@medicotrust.com

Send os gerne dit spørgsmål og vi vender hurtigt tilbage.

Fields marked with an * are required

*Du modtager et svar på din besked inden for 24 timer

Modtag en mail med det næste vikariat

Vi orienterer løbende vores læger om ledige vikariater. Notér din mail og gå ikke glip af den næste spændende mulighed for et vikariat i Norden.

Vi skriver også om gratiskurser i AHLR, HLR og lægefaglige sprogkurser, som kan gavne din karriere og give et netværk i branchen.