Fuldtidsjob for speciallæger i Norge, Sverige og Danmark

Gennem flere år har vi formidlet korte og længere vikariater samt fastansættelse indenfor alle lægespecialer i Norden.

Vi har et særligt fokus på psykiatri, oftalmologi, patologi, dermatologi, anæstesi, almen medicin, gynækologi, onkologi, geriatri, palliativ medicin og pædiatri, hvor vi har flere attraktive stillinger.

Hvorfor skal du som speciallæge vælge Medicotrust som vikarbureau?

Medicotrust udmærker sig ved at være sygehusenes foretrukne valg i de udvalgte specialer i Norge, Sverige og Danmark. Vi er således rangeret højt på de relevante rammeaftaler og licitationer og har mulighed for at tilbyde arbejde i alle regioner og sygehuse.

Via vores samarbejde med lægerne og sygehusene fastholder vi et professionelt netværk. Vi er stolte af at have etableret et anerkendt mærke i branchen og at have et langvarigt samarbejde med vores læger i Medicotrust’s virke.

Når vi sammen skal finde det rigtige job er udgangspunktet dine kvalifikationer og ønsker. Derfor hører vi meget gerne fra dig til en kort og uforberedt samtale.

Vi ser meget frem til at høre fra dig. Vi træffes på tlf. +45 4344 8420

Job eller arbejde som vikar – hvad er dine ønsker?

Med afsæt i samtalen præsenterer vi en række muligheder for dig og et kortlægger et forløb, som skal være et spor til det rigtige match for dig og den nye arbejdsplads.

Vi er meget grundige i vores forberedende arbejde med dig og arbejdspladsen. Således vil vi afdække dine ønsker ift. vagter, overarbejde, geografi, ansvar, ledelse osv. og sammenholde dem med arbejdspladsens forventninger.

Vi har mange muligheder for at finde det rigtige vikariat eller fastansættelse, og kan tilbyde et nyt karrierespring eller en spændende rejse med familien og arbejde i Norden.

I forløbet vil vi sørge for en attraktiv løn, skat, pension, forsikring og de praktiske ting ift. booking af rejser, bolig og meget mere. Ved længere ansættelser holder vi regelmæssige møder for at holde kontakt. På den måde vil du altid være tilknyttet Medicotrust og din egen personlige konsulent.

Fordele ved et vikariat formidlet af Medicotrust

Du kan læse nærmere om vores fordele på hjemmesiden. Kort fortalt:

 • Stort vores netværk af sygehuse, hvorigennem vi formidler jobs i Danmark, Norge og Sverige.
 • Opfylde dine faglige ambitioner og give plads til privatliv samtidigt.
 • Fleksibilitet i hverdagen og i perioden du arbejder hos os.
 • Attraktiv løn og vilkår i øvrigt.
 • Din kontaktperson står til rådighed 24 timer i døgnet.
 • Erhvervsrejseforsikring
 • Erhvervsansvarsforsikring mod evt. Behandlerfejl
 • Vi arrangerer bolig eller betaler transport afhængig af distancen.
 • Personlig rådgivning omkring skat, pension og økonomi.
 • Udførsel af løn og skatteopgørelser.
 • Gratis videreuddannelse i sprogkurser og HLR/AHLR hos Medicotrust.
 • Et tæt og fortroligt samarbejde om din karriere og fremtidige arbejdsplads.

Psykiatri, oftalmologi, patologi, dermatologi, anæstesi, almen medicin, gynækologi, onkologi, geriatri, palliativ medicin og pædiatri har været inde i en rivende udvikling de seneste år. Både behandlingsmæssigt, i samspillet med de enkelte faggrupper, men især er der sket en øget opmærksomhed omkring faget.

Udover det rent fagspecifikke eller hvilket subspeciale man er tilknyttet, vil man være fleksibel med hensyn til arbejdstider/ perioder hhv. Om du vil arbejde 1 uge eller have et vikariat over en årrække, er det dig selv, der afgør, hvordan, hvor og hvordan du vil arbejde. Du vælger selv.

Modtag en mail med det næste vikariat

Vi orienterer løbende vores læger om ledige vikariater. Notér din mail og gå ikke glip af den næste spændende mulighed for et vikariat i Norden.

Vi skriver også om gratiskurser i AHLR, HLR og lægefaglige sprogkurser, som kan gavne din karriere og give et netværk i branchen.