Rådgivning og match

Vi forslår at du får en konsulent, som lærer dig at kende. Det giver de bedste forudsætninger for et rigtig match og en succesfuld ansættelse gennem et tillidsfuldt samarbejde.

Få den bedst mulige start på dit nye lægejob

Det er et stort skridt at tage af sted til udlandet – både alene og sammen med familien. Husk på, det altid vil være et familieprojekt.

Vi giver dig en grundig indføring i det pågældende lands kultur, sørger for at du får de nødvendige sproglige færdigheder, og sikrer at du og din familie får et godt og trygt integrationsforløb.

Vi har prøvet det mange gange før og kan stille de rigtige spørgsmål og give dig de rigtige informationer, som er nødvendige for et nyt ansættelseforløb i Danmark og udlandet. Vi sørger for papirarbejdet herunder skattereglerne, ansvarsforsikring, autorisation, pension og kontrakt, og (kan) booker flybilletter, bolig og organisere flytning og skolestart. Således kan du koncentrere dig om jobbet, dine nye kollegaer og en ny start på opholdet i udlandet.

Fortsat samarbejde

Medicotrust inviterer regelmæssigt til samtaler under ansættelsesforløbet for at sikre din tilfredshed. Den planlagte og regelmæssige samtale giver en sikkerhed for at vi får talt om dit ophold, din karriere og hvordan du oplever din ansættelse og samarbejdet.

Som fastansat læge er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os og din kontaktperson – og her kan vi fortroligt tale om hvad som helst.

Vi sætter en ære i relationen og værner om samarbejdet. Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse under din ansættelse. Vi forstår vigtigheden af den personlige kontakt, et højt service niveau og har et ambitiøst mål for din oplevelse af Medicotrust.

Modtag en mail med det næste vikariat

Vi orienterer løbende vores læger om ledige vikariater. Notér din mail og gå ikke glip af den næste spændende mulighed for et vikariat i Norden.

Vi skriver også om gratiskurser i AHLR, HLR og lægefaglige sprogkurser, som kan gavne din karriere og give et netværk i branchen.