Forudsætninger for dit job som læge via Medicotrust

Hvis du kommer fra EU og ønsker at flytte til Skandinavien for at arbejde som fastansat special læge, tilbyder Medicotrust en komplet pakkeløsning for dig og din familie. Når vi har modtaget og godkendt dit CV, inviterer vi dig til et informationsmøde og en personlig samtale. Her gennemgår vi de konkrete jobmuligheder og laver en uddannelsesplan for dig.

Uddannelsen foregår på vores egne skoler i dit hjemland. Der bliver du undervist i skandinavisk sprog, kultur og samfundsforhold af certificerede undervisere. Hermed får du de bedste betingelser for at falde til i dit nye arbejdsland og samfund – både på jobbet og i din fritid. Din familie er også velkommen på vores skole, og al undervisning er gratis.

Før du kommer i gang på vores skoler, skal du sende dit opdaterede CV til Helle Lorentzen. Så kontakter og informerer vi dig om det eventuelle videre forløb.

Modtag en mail med det næste vikariat

Vi orienterer løbende vores læger om ledige vikariater. Notér din mail og gå ikke glip af den næste spændende mulighed for et vikariat i Norden.

Vi skriver også om gratiskurser i AHLR, HLR og lægefaglige sprogkurser, som kan gavne din karriere og give et netværk i branchen.