Lægejob – muligheder for fastansættelse

Skandinavien har brug for flere dygtige læger

Er du på udkig efter et nyt lægejob? Der er stor lægemangel i Skandianvien. Og prognoserne viser, at der også i de kommende år vil være mange ubesatte lægejobs på de skandinaviske hospitaler.

Der er mange attraktive, ledige lægejob og det giver dig rigtigt gode muligheder for at få en spændende, fast stilling som læge på et dansk, svensk eller norsk hospital.

Dine fordele ved fastansættelse som læge

Den store lægemangel giver dig særdeles gode muligheder for at blive fastansat permanent på et hospital i Skandinavien på en længerevarende kontrakt med gode vilkår, som vi forhandler os frem til.

Hos Medicotrust vil vi gøre alt for at finde det rigtige lægejob til dig. Et sted, hvor du både kan få opfyldt dine faglige ambitioner og have plads til familieliv samtidigt.

Vi har udviklet et rekrutteringssystem, hvor vi matcher dine ønsker og kvalifikationer med sygehusenes forskellige krav og forventninger. Du kan derfor trygt regne med, at din næste stilling kommer til at rumme en lang række af de fordele, som netop du søger.

Lægejob i udlandet

Lægejob - Medicotrust giver dig adgang til de mest spændede lægejobs

En opgørelse fra Sundhedstyrelsens autorisationsregister viser at hver tiende danskuddannede læge bosætter sig i udlandet for at arbejde. Halvdelen af de udsendte, som vælger at rejse på et nyt eventyr, er i aldersklassen 50-64 år.

Udover den økonomiske gevinst der kan være i en fastansættelse, så giver det permanente ophold umiddelbart ny viden og erfaring fra udenlandske afdelinger, som er svær at trække på i den normale hverdag. Hertil kommer fritiden, hvor man kan søge på eventyr i et nyt land med nye venner og traditioner.

Medicotrust har rammeaftaler rundt omkring i Norden og har gennem sit mangeårige arbejde et bredt netværk på de forskellige sygehuse, afdelinger og lægehuse. Vores muligheder for at tilbyde lægejobs i et andet land er gode, hvis du har lyst til at prøve noget nyt.

Et lægejob i udlandet giver dig en unik mulighed for at forbedre din karriere, udvide din horisont og møde nye kollegaer i faget.

Læs mere her:

Modtag en mail med det næste vikariat

Vi orienterer løbende vores læger om ledige vikariater. Notér din mail og gå ikke glip af den næste spændende mulighed for et vikariat i Norden.

Vi skriver også om gratiskurser i AHLR, HLR og lægefaglige sprogkurser, som kan gavne din karriere og give et netværk i branchen.